Begeleiding gezocht school badminton


School badminton “De Pijler”

In samenwerking met basisschool “de Pijler” hebben we in september en begin oktober school badminton georganiseerd. Dit met het doel de jeugd in Maasdam kennis te laten maken met onze dynamische sport en ze zo mogelijk enthousiast te maken om bij ons te komen spelen. De z.g. schoolclinics zullen plaatsvinden tijdens de gymlessen op de maandagen 14, 21 en 28 september en op 12 oktober tussen 13.30 en 15.00 uur in sporthal Duyvesteyn. Na afloop krijgen de leerlingen een brief mee met daaraan een strippenkaart waarmee ze vervolgens vier maal gratis kunnen meespelen tijdens de jeugdtrainingen op de maandagavonden.

De schoolclinics zullen gegeven worden door Leo Middelhoek en Nel Dirkse. Voor de begeleiding per baan zijn wekelijks vier vrijwilligers nodig. Enkele mensen hebben zich daarvoor al aangemeld, maar we zijn nog op zoek naar meer vrijwilligers die één of enkele keren Leo en Nel willen assisteren.

Je kan je hiervoor per email aanmelden bij Leo Middelhoek op leo@middelhoek.nl . Leo zal dan contact met je opnemen en je in overleg indelen.